søndag 28. juni 2009

Hilde og Lars Roger










Her var det mange fine bilder. Hilde og Lars Roger ville ha flest bilder i studio. Moderne på hvit bakgrunn. Vi tar alltid noen klassiske bilder også. Det er også viktig å tenke på at svigermor skal bli fornøyd! Se det flotte bildet hvor paret ligger på gulvet!! Anna Tora fotograferte.


Elisabeth og Dan Børge









Et av parene vi fotograferte 27.juni 2009. Etter en fantastisk flott vielse ute i friluft, fotograferte vi i park og på strand. Det var et entusiastisk par som møtte oss. Det var tydelig at denne dagen var planlagt nøye og lang tid i forkant. Det ble mange flott bilder, før paret fløy videre.....


Ingrid













Det er kjempekjekt å fotografere konfirmanter. Her har Anna Tora fotografert Ingrid med tradisjonell bunad og med hverdagsklær. De fleste ungdommene som kommer hit for fotografering kommer pga anbefalinger. Vi gjør mye gøy i studio, og ungdommene får velge mellom 50-70 bilder.


fredag 26. juni 2009

Lise og Jone












I dag var det varmt og fint. Stranden var full av folk, men fotograferingen gikk veldig bra. Vi fikk en fin kombinasjon av nære,personlige bryllupsbilder, glade bilder og flotte poseringer i storslått, norsk natur.
Gled dere til å se resten.
Arild



Ingunn og Hans Kristian

Jærstrendene er bare fantastisk flotte. Ingunn og Hans Kristian nyter dagen sin. Alt klaffet!
Vi fikk noen herlige, teatralske bilder, med ekte innlevelse. Slik liker vi!

Arild


















søndag 21. juni 2009

Linda og David












Linda og David ville ha aktive og romantiske bilder, og mest ute. Et sprudlende ungt par, som det var en fornøyelse å fotografere. Studio, park og gamle stavanger. Vi hadde det gøy!



søndag 14. juni 2009

Et herlig bilde!


Elin og Torstein

















Elin og Torstein giftet seg 13. juni.
Her er noen få bilder fra fotograferingen.
Vi fotograferte i studio, i park og ved festlokalet. Det ble variert og spennende. Et flott par!
Hvilket bilde på brua var finest?
Arild






Trine og Arild














Et lite utvalg av bildene vi tok på lørdag. Her var det mye fint å velge i. Til tross for kraftig vind, fikk vi noen flotte bilder på stranden. Det var bra håret var så godt som "limt" fast.
Arild