tirsdag 20. april 2010

Brudeparet Lars Ingve & Marit Therese

Lørdag 17.april fikk jeg lov å forevige bryllupet til Marit Therese og Lars Ingve. Det var ekstra spesielt siden jeg har gått i klasse med Marit Therese i noen år. Hun var virkelig prinsesse for en dag!!!Først var jeg i kirken og fotograferte vielsen, etterpå reiste vi inn til studio og tok resten av bildene der. Været var ikke akurat på vår side, men jeg har fått noen flotte bilder selvom det regnet. Her kommer et lite utvalg fra lørdag. KOS DERE! =)
Marita

mandag 12. april 2010

Et bryllupsalbum

Nesten et helt album slik som kunden fikk det. Her er 8 av 15 dobble sider. Vi lager et forslag, basert på hvilke bilder paret likte best. Forslaget legges ut på en privat side på nettet for godkjenning. Når eventuelle feil er rettet, blir albumet sendt laboratoriet for produksjon.





Rebekka og Gitle

YES!  Endelig var våren her. Med fin sol og flotte forhold. Og vi skulle fotografere alle bildene ute på Utstein kloster. Kunne ikke vært bedre. Rebekka og Gitle var et flott par. Vi hadde god tid til fotografering før middagen. Det ble mange virkelig flotte bilder i nydelige omgivelser.

søndag 11. april 2010

Arezo og Tom

Her fulgte vi Arezo og Tom fra vielse i kirken, ut på en ISKALD Solastrand, inn i studio og dukumentesjon av festen etterpå. Bryllupskledde Arezo på solastranden, det var ikke mange gradene ute og med mye vind i tillegg. Det var ikke noe å si på innsatsen! Vi fikk masse flotte bilder. Det var verdt strevet!

Et flott par som hadde en fin bryllupsdag. Takk for vi fikk være med å forevige dagen.

STUDIO HJELM