søndag 25. september 2011

Et flott par!

Gamle Stavanger er alltid en vinner. Kristin og Håkon passet godt inn i de flotte omgivelsene. En litt "nostalgisk" kjole og en lys, fin blomst matcher perfekt. Vi fikk fine bilder både ute og inne. Lit klassisk og litt eventyr.









Silje og Jarle

Perfekt vær for fotografering ute. Flotte skyer, fin temperatur og et fantastisk kjekt og entusiastisk par. Selv om gresset var litt vel fuktig gikk det bra med kjole og sko. Flott innsats Silje. Det ble mange fine bilder!

Ang. skitne kjoler:  Vi var forsiktige med å legge kjolen på bakken. Passet på å bære den fint. Alt gikk vel. Det er jo ikke ute kjolene pleier å bli skitne. Her er dere under kyndig veiledning av en proffesjonel fotograf som har erfaring. Og hvor er det kjolene pleier å bli skitne? Jo, opp kirkegulvet!!!









tirsdag 20. september 2011

Gull til Marita

Vi har nettopp fått bekjed om at Marita som eneste fotograf fra rogaland har fått GULL i laugskonkuransen 2011. Gratulerer til henne.

Og Anna Tora var bare noen få poeng bak. Hun fikk SØLV. Gratulerer.

Vi vil vise alle vinnerbildene i neste innlegg.


Dette er kun et illustrasjonsfoto fra Marita. Ikke premiert.

mandag 5. september 2011

Skiftende vær!

Av og til blir det korte sessioner ute. Det er ikke alltid været er skånsomt mot frisyrer og kjoler. Men vi fikk fine bilder til tross for vind og tilløp til regn.








YES!

Flotte bilder ute. Det begynnte å dryppe litt etterhvert, men vi hadde fått det vi skulle ute. Det er godt vi har studio tilgjengelig.







Perfekt.

Det var dagen da været bare var helt perfekt for fotografering. Se den himmelen. Og det lyset. Vakkert par i nydelige omgivelser.










Flott par i fine omgivelser

Studio og Vaulen. Flott kombinasjon. Litt inne og litt ute i typisk norsk natur.