tirsdag 28. august 2012

Karen og Arnstein


Det var så vanvittig flott lys denne ettermiddagen. Vi fotograferte på stranden først, så i studio. Et perfekt og fotogent par. Det er så morsomt når paret sier de ikke er fotogene og lurer på hvordan dette skal bli. De håper vi får etpar brukbare bilder! Og vi fikk mange flotte bilder. Så mange at det blir vanskelig å begrense bilder til abumet.
 Det er selvfølgelig fotografens ansvar at bildene blir bra. At paret slapper av. At paret poserer pent. At stemningen formidles.
Se så fint:










Brudepar i solnedgang



Endelig et par vi fikk fotografere litt sent på kvelden. Det er bare så mye finere lys på ettermiddag/kveld i forhold til midt på dagen. En varm, "myk"og dempet  sol strakk seg inn fra sjøen og over sanddynene.  Fin temperatur og et flott brudepar. Blir ikke dette pent, har fotografen ingen unnskyldning!

Arild















søndag 19. august 2012

Nina og Torbjørn

Kjekke brudebilder fra en minnerik dag. Nina og Torbjørn i studio, sammen med forlovere. Masse flotte bilder av et fantastisk par.








Siv og Geir Jonas

Et flott par under en spennende himmel!
Igjen var vi heldige med været. Vi fikk både inne og utebilder av dette flotte brudeparet.










søndag 12. august 2012

Astrid og Inge Martin

Et flott brudepar i fine omgivelser. De ønsket lyse og lette bilder. Glade uttrykk og ikke så kjempeoppstillt. Inne og ute. Her er et lite utvalg:














Marianne og Jan Andrè

Det var en av de fineste fredagene denne sommeren. Flotte bryllupsbilder i studio og ute på stranden. Mange fine bilder. Og noen litt spesielle.